Confused ..

Idag har man bara gått runt och varit arg på allt o inget. Jävla skit dag och du gör det ju inte mycket bättre för mig. Jag hoppas du har en jävligt bra anledning till allt !!! Tycker bara det är så dåligt av dig ... Du gör mig förvirrad !!

Guitar hero !!

Nu sitter jag här hos aleks med cross o henne o spelar guitar hero. Hihi  det är ganska roligt :)   Det har varit en väldigt bra vecka på de nya året.  Nyår hade jag det väldigt trevligt, var med aleks,tessan o linda hos nån tobbe först, sedan drog vi till hugo och där träffa vi på nåra st bl.a A..  Mums !! :)    Ville först inte dra ut på krogen på nyår men de blev lyckat ändå. och det är huvudsaken :)   Annars den här veckan har jag typ varit inneboende hos aleks, min nya sambo.. och så har jag spenderat ganska många timmar med Sötnosen A :)  hihi  Myspys..  
På torsdag blir det skola :/  suck... men de är ju bara den här terminen kvar sen blir det studenten :D:D  längtar !! men men , har inte så mycket att skriva just nu , skrev väl mest lite granna för att ja inte har skrivit på länge.. hehe  men hoppas alla mår bra. !!  Pusssspusss

RSS 2.0