Fuck allt

Fuck allt jag sa
Fuck allt som var bra
Och skillnaden som går att se från igår till idag
Du skrämmer mig, jag kanske aldrig kände dig
Jag känner ångest över att jag någonsin lärde känna dig.
Är du den här personen så förtjänar du fan ingenting
Tusen chanser men dom tjänade ingenting till
Du gör som du vill och skiter i vad andra känner
Vill inte se ett skit från våran tid tillsammans, tycker synd
om tjejen om du någonsin lyckas skaffa någon annan
Du kanske bättrar dig, men det väntar att se
Tills vidare så ställer jag frågan, vad fan tänker du med??

Du är ett svin !!

Vi blev tomma ord !

Sitter här och funderar lite.  Funderar på dig och mig.  Kvällen vi träffades , alla kväller vi spenderade tillsammans. Det va underbart enligt mig.  Trodde det skulle bli något fint mellan oss. Men det som verkade så bra , slutade tyvärr inte så. Jag märkte många dagar innan du sa något att något var fel. Men när jag väl fråga så sa du att ingenting var fel. Såklart jag trodde på dina ord även det inte kändes som det du sa var sant. Men allting var ju inte bra. Och jag tycker bara att det var taskigt utav dig att inte säga det första gången jag frågade ist för att låta mig gå ytterligare fler dagar att vänta och undra.  Du började med att inte höra av dig alls från att höra av dig varje dag, sedan började du bli kort emot mig från att säga underbara ord, sedan när jag inte hörde av mig så gjorde du ingenting..När hade du tänkt att berätta det för mig ifall inte jag hade frågat ?  Du kanske tyckte det var skönt  att inte höras?!  Inte vet jag , eftersom du inte sa något till mig. Men nu vet jag vad som var felet , och helt ärligt så tror jag inte att dem orden var helt sanna, Tror inte du sa ärligt vad du kände och ville. Rädd för att såra mig  ?  Ja , självklart skulle jag bli ledsen. Men jag lovar dig, jag blir mer ledsen ifall du ljuger för mig , och säger ord som du inte menar men säger för att inte såra mig.  På nått sätt känner jag mig förbannad, men samtidigt ledsen. Men nu har jag sagt till dig att jag ska låta dig vara och det kommer jag göra. Det är svårt , men jag tänker inte springa efter dig om du inte vill det . Tänker inte förnedra mig själv liksom, det är ju bara jag som förlorar på det. 

Vi blev tomma ord, vi gled isär utan att ge varandra tid.  Varje minut, varje sekund utan dig gör det ont, ont att veta att det vi hade bara var en kort dröm.  Vart blev det av det vi gick o vänta på ?!  Finns det kvar det vi hade du och jag ?!    Jag tycker så otroligt mycket om dig, och jag kommer ju inte glömma dig i första taget. Men att gå här och undra ifall allt du sa var sanning, om du kännt så som du sa att du kände för mig, om du saknar mig och så, det tär på mig att gå här och undra och inte veta. 
Du anar inte hur glad jag var när jag hade träffat dig, Jag svävade på moln. Jag trivdes så bra i din närvaro, ville vara hos dig hela tiden, Att ha dina armar runt mig när vi sov - helt underbart. Din lena kropp nära min.  Dina kyssar, dina läppar, händer och dina otroliga fina ögon.. Man drunkna.!!  
Men som sagt det finns många frågetecken kvar , som jag hoppas jag får svar på . tycker jag förtjänar din ärlighet.  Hoppas vi ses snart, och kanske en andra chans tillsammans <3   Saknar dig Mattias Bäckmark !!

....

Usch, idag är det bara en sån här dag som man bara sitter o gråter o gråter men man egentligen inte vet varför. Man börjar tänka på allt möjligt och ju mer man tänker så gråter man bara mer o mer. Allt är bara helt enkelt piss idag !!
Och det känns som ingenting blir till det bättre heller. Hur mycket jag än försöker så känns det som att jag gör det förgäves.

<3
Jag tycker så otroligt mycket om dig ska du veta !!  Men du gör det inte lätt för varken mig eller dig själv. Och jag gör det väl inte heller så lätt för oss.  Det här är så nytt för mig och jag vet inte riktigt hur jag ska gå till väga så du får ge mig tid. Och lika så jag för dig. Förstår att du kanske känner dig osäker pågrund av vissa saker , men vi måste börja prata och berätta saker för varandra om det här ska funka. Det är så mycket jag vill säga dig men jag vågar inte. Vad är det jag är rädd för egentligen ?  Helt ärligt så vet jag inte det.  Men sen vet jag inte när det rätta tillfället kommer då jag kan berätta det jag vill säga till dig.   Jag har så mycket frågor som åker runt i huvudet om dig. Känner du som jag ? Kommer det här att hålla? Varför gör du inte så ? Och varför gör inte jag så ?   Jag vet inte ifall jag inbillar mig men just nu känns det inte som att vi åker åt rätt håll. Men jag ska försöka så gott jag kan för att vi ska vända.  Vända åt varandras famnar och bara ha det bra tillsammans. Jag vill vara med dig för jag tycker så mycket mycket mycket om dig !!!! Tveka inte på det .


Från det ena till det andra.
Jag är så trött på att ha det såhär. att ha dig här springandes när det passar dig.  Jag hoppas soc fixar ett boende för dig asså, för jag orkar inte ha det såhär. Det har hållt på så jävla länge nu och jag pallar inte. Har så mycket annat att tänka på än att vara orolig och trött på att ha dig i min närhet. Visst vi är av samma kött o blod men jag känner ingen sympati för dig ska du veta. Du har bara dig själv att skylla att det gick snett för dig.  Men visst kan jag erkänna att du blivit bättre på vissa saker , men du kommer alltid vara samma Rebecca och det är det jag inte tycker om. Du är en stor del av att jag mår såhär som jag gör. Och som jag har gjort i snart 1,5 år.  Snälla fixa ett liv o låt oss vara ifred !!!!


Från det andra till det tredje.
Och du din patetiska människa. En vecka sen vi fick det senaste hotet ifrån dig. Och dig är jag också jävligt trött på ska du veta. Förstår inte vafan du håller på med. Varje gång jag tänker på dig så blir jag bara så jävla förbannad och vet inte vart jag ska ta vägen. Du har också fått oss att må så jävla dåligt, gå o vara rädda o oroliga i vårat egna hem. det är ju förgävligt !!  Det va ditt skit som satt min mamma i skiten , och nästa gång så får du ta hand om det själv !!   
Allt från den 6 april 2007 till idag har fått mig att må såhär dåligt , och jag vet inte hur länge till det ska hålla på , men jag känner att jag orkar inte längre.  Nästa gång då ?  Ist för att skicka ett hotbrev ska du skicka en brev bomb då lr ?  Gör det din fega Kossa !!!  Tycker det är så mycke snack från dig men lite verkstad ,  skicka hit någon då som du säger att du ska göra !!  Fattar du inte att du bara har dig själv att skylla på att du sitter där du sitter. Men jag vet , visst känns det bättre att ha någon annan att skylla på ? ..  Usch på dig.   Patetiska jävla idiot !!!

...
Var hos patricia idag . :)  Tack för allt stöd och hjälp du ger mig. !!   Vi pratade om allt möjligt, om allt bra och allt dåligt. Det är skönt att ha någon o prata ur sig till. Men varje gång jag varit hos henne så känns det som jag har så mycke mer jag vill få ut.  Men men ,  vi kom överens över att hon skulle ringa kent på soc och tjata om ett möte så att dom kanske kan fixa ett boende för rebecca. Tycker det är förgävligt att dom inte gör något asså.  En 30 årig kvinna som inte har någonstans att bo ?   Men alla jävla iranier o turkar kan ni fixa hem till direkt.  Lyft på era stora arslen o gör något vafan !!
Så fort jag får chansen så ska jag bort här ifrån.. Från den här lägenheten , från det här livet . jag ska börja om på nytt ! Jag ska ha ett liv som jag trivs med , jag ska ha mitt eget , tänka på mig själv i första hand och bara vara o göra som jag vill.. !!  Den drömmen kommer.   Everythings gonna be allright . !!   Jag måste bara tro på det !!  Jag kommer klara det , och sen får ni säga vafan ni vill era as!

Jag är endå din dotter , som alltid och då menar jag alltid ställt upp för dig. Har alltid gjort allt för dig. Du kan inte ens unna mig att jag ska få vara glad. Alltid ska du komma med dina pikar som trycker ner en totalt . Jag är så trött på det ska du veta . Och en dag kommer du sitta här själv och tycka synd om dig själv. Och vet du vad ?  Jag kommer inte bry mig.  För det har gått så många många år så nu är det min tur att ha det bra !!  Även jag förtjänar det !! Det är inte för att vara elak på något sätt , men det är det enda sättet för mig att få må bra och då tänker jag göra så !!


Tack till alla som finns där o stöttar mig, Alla mina vänner , Patricia och C


C sa till mig att jag måste slå näven i bordet och säga ifrån när det blir för tufft.  En dag kommer jag klara det. Inte idag, inte i morgon men en dag och den dagen kommer jag må bra !      

RSS 2.0